Panglica alginat impregnata cu miere Manuka 100% 


Panglica Algivon Plus are acelasi material alginat impregnat cu miere precum Algivon Plus, dar intr-o forma usor de utilizat tip panglica. Panglica prezinta aceleasi fibre de alginat intarit, ceea ce permite o eliberare mai lenta a mierei in rana deschisa. Panglica Algivon Plus este foarte fina si confortabila, sub forma ideala pentru aplicarea usoara in cavitati si sinusuri, astfel rana poate fi bine impachetata pentru contactul direct cu zona ranita. Alginatul imbunatatit ofera o deslipire completa dintr-o singura bucata.


Utilizare

Panglica Algivon Plus se insereaza pe rana, in cavitate sau in sinus; panglica poate fi taiata la dimensiunea necesara cu ajutorul unor foarfece. In functie de tipul de tesut de pe plaga si de nivelul de exudat, pansamentul dumneavoastra secundar poate fi la alegere, un pansament film si/sau un bandaj. In ranile cu un nivel ridicat de exudat poate fi introdus un pansament suplimentar extrem de absorbant pentru a ajuta la gestionarea exudatului, recomandam pansamentul super-absorbant Eclypse. 


Avantaje

- Anti-bacterian

- Anti-inflamator

- Elimina mirosurile

- Efect osmotic

- Imbunatateste vindecarea

- Absoarbe exudatul

- Intarit pentru a pastra pansamentul de miere intreg

- Format perfect pentru a se incadra in cavitati si sinusuri


Panglica Algivon Plus poate fi aplicata pe orice rana, dar mai ales rani cu tesutul iritat, necrotice si mirositoare, inclusiv: 

- Ulceratii ale picioarelor

- Ulceratii de presiune

- Ulceratii diabetice

- Leziuni fungante

- Rani chirurgicale complicate

- Zgarieturi

- Rani infectate

- Cavitatea ranilor